Pastarieji keli metai į papuošalų pasaulį atnešė daug naujovių.

Mados dizaineriai pradėjo drąsiai laužyti senas taisykles ir kūrybiškiau žiūrėti į papuošalų madas. Nors klasika visada liks klasika, šiandien matome, kaip garsenybės ant raudonų kilimų ją sugeba demonstruoti naujoviškai. Čia aptarsime šių metų auskarų tendencijas, kurias pritaikę ypatingomis progomis, galėsite jaustis lyg garsenybė.

Sidabriniai auskarai 2017

Ryškus/masyvūs auskarai. Nesvarbu, ar tai itin masyvūs sidabro auskarai, ar žėrinčių akmenų kekė, o gal pečius siekiantys ilgi „lietaus“ auskarai – šį sezoną jais galima puoštis tiek šeimos šventėms, tiek į vakarėlius klube ar šventišką vakarienę. Jeigu gražiai priderinsite aprangą, jie tikrai neišsišoks iš bendro įvaizdžio, o suteiks Jūsų veidui ryškų akcentą.

Auskaras per visą ausį. Ant Holivudo raudonojo kilimo šį aksesuarą nešioja ne tik jaunos aktorės, bet ir brandžios ikonos. Šie auskarai – tai palei ausies kremzlę besitęsiantys ir už jos užsifiksuojantys dailūs, subtiliai išsiskiriantys ausų aksesuarai. Auksinis auskaras per visą ausį atrodytų pernelyg rėksmingai, todėl dažniausiai šio tipo auskarai sidabriniai.

Vienas masyvus auskaras. Tai labiau jaunoms  ir ekstravagantiškoms merginoms tinkantis papuošalas, kuris leis išsiskirti kokteilių vakarėlyje ar naktiniame klube. Paprastai tai ryškiaspalvėmis plunksnomis ar kutais puoštas auskaras, tačiau skoningiau priderinti galima ir renkantis sidabrinį auskarą.

Grandinėle sujungti auskarai. Grandinėlės šį sezoną karaliauja visai kaip pankų laikais– jas ne tik vėl grąžina ant džinsų, bet ir segioja su auskarais. Populiariausi – tai sidabriniai auskarai, grandinėle ar keliomis sujungti su papildomu prisegimu kremzlei.

Galima teigti, kad šių metų auskarų tendencijos yra ryškios, drąsios ir ekstravagantiškos. Norintys visuomet būti dėmesio centre, tikrai turi puikią priemonę tam pasiekti. Tačiau tai nereiškia, kad dėl šių naujovių reikia nurašyti klasiką! „Sidabrita” parduotuvėse savo skonio auskarus – tiek klasikinius, tiek ryškesnius – atras kiekviena moteris!